Studio de design industriel Dhemen à Zarautz
OCTOBER / NEWS

Premium: het vlaggenschip van de Nieuwe Forge Adour

Een jaar geleden onthulden we de grote lijnen van onze nieuwe merkstrategie. Het Premium gamma, dat voor deze gelegenheid gemaakt werd, kende meteen een groot succes bij het publiek. Samen met designstudio Dhemen, wilden we terugkeren naar het originele concept van dit gamma, dat ondertussen hét vlaggenschip werd van de Nieuwe Forge Adour.

Vanaf het begin werd aan de ontwerpers gevraagd om afstand te nemen van de gebruikelijke vormgeving van de plancha. Het Premium design werd als dusdanig modern en zelfs baanbrekend. De innovatieve maar discrete lijnen geven aan de plancha een sober en tegelijkertijd elegant uiterlijk.

"Met zijn strakke, bijna architectonische vormen, wilden we de aandacht vestigen op de essentiële elementen van de plancha: de bakplaat en de hendels."

Lander Esnal, Designer - Studio Dhemen.

Het hoogstaande technologische niveau van het ontwerp voldoet aan de eisen van professionals en wordt ook een enorm geapprecieerd door particulieren. De plancha is uitgerust met een geëmailleerde gietijzeren bakplaat die zorgt voor een hoge inertie en als dusdanig voor een uitstekende warmterecuperatie en grote precisie bij het koken. De verschillende bedieningshendels zijn geplaatst op het werkblad en zorgen voor een hoge mate van comfort voor de gebruiker.

De Premium trolley, die verplaatsbaar is dankzij zijn vier wielen, is uitgerust met een grote opslaglade en zijpanelen die extra werkruimte bieden tijdens de bereiding van uw recepten.