Actualiteit

Nieuws, samenwerkingen, tips, teamleven ...
Je zult alles over Forge Adour weten.

Een eco-project - Ontwerp en duurzame ontwikkeling

Een eco-project - Ontwerp en duurzame ontwikkeling

Forge Adour integreerde de principes van eco-design sinds het begin van het ontwikkelingsproces van haar nieuwe gamma. De onderneming zet zich in voor een duurzame verbintenis en heeft de methodologie toegepast van de vereenvoudigde levenscyclusanalyse, wat zeer relevant is in een dergelijk proces.

Sébastien Zozaya Meilleur Ouvrier de France

Sébastien Zozaya Meilleur Ouvrier de France

In november 2018 won Sébastien Zozaya, slager, traiteur en zaakvoerder van "Inopia" te Biarritz, de titel van "Meilleur Ouvrier de France" (een officiële titel in Frankrijk die wordt toegekend op basis van een concours tussen professionals in verschillende categorieën beroepen). De kroon op het werk van een toegewijde carrière.

Designstudio Dhemen

Designstudio Dhemen

In Orio in Gipuzkoa (Spaans Baskenland) ligt de designstudio Dhemen, opgericht in 1995 door Igor en Asier Esnal, hun broer Mikel kwam een paar jaar later aan het avontuur meedoen. De geschiedenis van deze creatievelingen start begin jaren '70.

Sébastien Zozaya

Sébastien Zozaya

Emmanuel Merin en Sébastien Zozaya waren beiden enthousiast om zakelijk met elkaar in zee te gaan, en hadden een passie... voor koken! Deze catalogus beschrijft de eerste pagina's van een lange samenwerking tussen de twee mannen.

Reportage in Itxassou

Reportage in Itxassou

Haraneko Borda is een landelijke herberg waar men heen gaat om te proeven van de agrarische biodiversiteit van het Baskenland. Welke plek zou beter zijn om het karakter dat Forge Adour ingeeft, "Dichtbij het essentiële", te illustreren?

Toont 1 - 13 van de 13 items